Igen!

I våra försök att minska sockerintaget och äta LCHF så har vi lagt ”vanlig” choklad på hyllan, förutom i undantagsfall, och efter att först ha börjat med 70% choklad har vi sedan gått över till 85%, 86% och på senare tid oftast 90% (hade väl adrig nånsin kunnat tro att jag skulle tycka om så mörk choklad! Allt mörkare än typ Marabous mjölkchoklad var ju rälig förr…). Iallafall så brukar William vilja smaka, vilket han får och älskar. Han är inte så mycket för sötsaker, men denna 90% choklad är han tokig i.
Häromdagen bröt vi av en liten bit som han fick och så bröt vi av en liten bit till, som vi lade på bordet åt honom. Det såg han dock inte, och vi glömde också bort den. När han sen en liten stund senare fick syn på den så lyste han upp som en sol och pekade på chokladen och sa ”Igen!”. Snacka om glädje!

/Jenni

This entry was posted in William and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>