Nakengrader

Sommaren har verkligen slagit till här, och även om jag är osäker på exakt hur varmt vi har det så är det ju iallafall nakengrader, så mycket är ju säkert.

William har haft bra dagar på dagis med massor med utelek, och har varit väldigt nöjd och väldigt skitig när han kommit hem. Precis som det ska vara! Har dessutom varit uppe ganska tidigt så vi hunnit vara ute nästan ett par timmar innan dagis, liksom hela kvällen till läggdags. Igår for vi till hålltjärn en sväng på eftermiddagen, mest för att magnum var så varm men givetvis även för att William skulle få plaska lite. Kul! Kändes inte så kallt som jag förväntat mig (det är ju faktiskt bara maj och det är inte länge sen vi hade snö) men vi badade förstås bara benen. Skönt var det iallafall!

image

image

image

Martin blev klar tidigare än väntat så han kom hem från Sundsvall redan igår kväll. Blev en skön grillkväll och lite vin då, helt oväntat men väldigt trevligt.

image

Har idag flyttat över hästarna till en annan hage. Dels har de betat av bra där de går, men framförallt så är det skönt att ha dem i denna hagen nu när det är så varmt, för då dricker de direkt ur bäcken och man slipper släpa dit en massa vatten. Nöjda var de iallafall!

Innebar att vi kunde låna hästarnas vattenbalja, vilket var väldigt populärt

image

Imorgon är det ledig dag från dagis och vi får väl se vad vi hittar på. Skulle behöva till stan i ett par ärenden, men det lockar ju inte när det är så varmt. Men vi får se. Skulle iallafall behöva en ny spårsele till magnum innan vi ska på kurs (någon har tuggat sönder den vi hade…) och en ny hjälm till William.

image

This entry was posted in hästarna, hundarna, jobb, William and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>