Frukost på sängen. Typ.

Lördag, och vi tillbringar åter åtminstone del av helgen på Hön. Martin har varit i dalarna på installation under veckan, men blev klar tidigare än han vågat tro/hoppas så han kom hem redan i onsdags. William har haft en bra vecka på dagis och jag har fått lite tid på kontoret.

Idag känner vi oss lite halvkrassliga allihopa, med ont i halsen och allmänt lite ont i kroppen. William har en förskräcklig hosta, näsan rinner och han har även lite feber. Ganska pigg och glad ändå, dock märker man förstås att han inte är helt hundra. Äter dåligt, mest välling, och det är ju säkert för att även han har ont i halsen, stackaren.

Imorse vaknade William okristligt tidigt, innan ens f-n hunnit få på sig skorna. Är ju så stor och ”duktig” nu att han lärt sig ta sig ur sin resesäng,  och innan klockan ens var fem var han i full fart. Ut i köket och hämtade saker från vårt matförråd och slängde in till oss i sängen. Lite ironiskt frågade jag honom då om han hade kokt te till oss också nu när vi tydligen skulle få frukost på sängen. ”Näääää” säger han då och asgarvar. Gofisen.

Haft lite regniga och halvkyliga dagar men bara senaste timmarna har det klarnat upp och blivit soligt och fint. Blåser lite och inte så jättevarmt men behagligt att vara ute så länge man inte har för lite på sig. Har köpt lite nya skor och stövlar till William, både helt nytt i skoaffär och begagnat från Tradera. En riktig bigfoot, med stl 25 i skor o stövlar och stl 24 i sandaler…
Han älskar iallafall att vara ute, och extra kul är det ju nu med både gunga, sandlåda och rutschkana, samt förstås en massa blommor att plocka och vattenpölar att hoppa i!
Ska försöka få till lite mer att leka med på Hön, där ute. Får väl se vad vi hittar på.

image

image

image

image

image

This entry was posted in hästarna, Hön, hundarna, jobb, William and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>