Spisfunderingar

Sitter nu och har lite kvalitetstid med hundarna innan läggdags. Idag har vi varit i Östersund nästan hela dagen. Åkte in med Martin som skulle hämta sin jobb-bil som varit på lackbehandling, och sen for jag och William för att uträtta lite ärenden. Första stoppet var barnens hus, som redan börjar bli ett favoritställe för William… Än så länge är han för liten för att tjata, men det lär inte dröja allt för länge.. Han börjar iallafall redan får lite favoritsektioner där. Just nu är absoluta favoriten en sån här hoppko, som jag faktiskt köpt till honom i födelsedagspresent :-) fast det vet han inte än ;-) (Får väl se om bilden kommer med…)

image

Blev även ytterligare en födelsedagspresent idag, så nu får det räcka! Man är ju så sugen på att köpa mängder till honom, men samtidigt ska han ju inte bli odrägligt bortskämd. Skulle även ha köpt fler säkerhetsprylar till köket, men fanns dåligt med den varan så får leta vidare på annat håll. Vill även ha nånting för det låga fönstret inne på Williams rum så det inte händer nån olycka där, så Martin ska kolla på nåt galler av nåt slag. Sen blev det apoteket, djuraffären, och så en date med Martin på Elgiganten. Vi ska ju köpa ny spis har vi bestämt, då den vi har inte är nåt vidare. Ojämn värme, icke-barnsäker och inte ens en lampa inne i ugnen (inte trasig utan har aldrig ens funnits!). Men det är ju en djungel! Säljaren hade nog provision på ett av märkena idag för det var bara det som gällde och allt annat var skit. Kändes ju lite så där… Ska titta lite till o fundera, sen får vi se vad det blir. Blev lite mer shopping innan vi for hem, sen kvällsfika med fina grannarna. William börjar bli jätteduktig på att stå utan stöd, stora killen! Lägger även in en bild på honom med en av favoritleksakerna, som han fick ärva efter sina kusiner.

This entry was posted in gården, William. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>