Alltid glad?

image

Brukar få frågan om William alltid är lika glad som det ser ut på bilderna. Svar nej. Han var inte alls glad när jag lyfte ner honom härifrån… Men ärligt talat. För det mesta är han väldigt glad. Men visst har han en egen vilja och kan verkligen bli på dåligt humör om han inte får som han vill. Men sällan att det varar så länge. Sällan han gnäller om han trillar eller slår sig, och oftast är han som sagt en väldigt glad och nöjd kille som hittar massor med sätt att roa sig (på gott och på ont…). Är han extra gnällig nån dag så misstänker man genast att han är på väg att bli sjuk, och oftast så stämmer det. Annars är han oftast antingen väldigt trött eller väldigt hungrig.

This entry was posted in William. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>