Blåsväder

Efter gårdagens fantastiska väder med strålande sol som verkligen värmde skönt så hade man ju siktat in sig på några fler sådana dagar, men icke. Vaknade idag till värsta blåsten, grått och rått var det också, och så har det fortsatt under dagen. Bra dag att vara inne och jobba, men ändå ganska trist. Blev bara en minitur med barnvagnen när jag hämtat William, sen har vi lekt inne.

Hämtade Williams nya (begagnade) tripp trapp-stol som vi köpt från vänner i tångeråsen. Han verkar alldeles förträffligt nöjd med den, så det är ju bra. Hoppas han inte ska vara lika frestad att bita i denna som i den andra, hokuspokusstolen, som han bitit stora hål i ryggstödet i. Allt kan man inte skylla på hunden…

image

Det går bra för Martin i Österrike och nu är det ju inte så länge tills han är hemma igen. Skönt. Är ju lite tomt utan honom!

Tja, annars rullar det väl på. Jobbar på dagarna, med bokföring och annat pappersarbete åt företaget, samt lite annonsmakeri mm, och så lite annat smått och gått i mitt egna företag. Håller bla just nu på med en hemsida åt ett gårdsmejeri samt vid sidan om en webbshop åt min bror (som jag har lite dåligt samvete för, för att den drar ut på tiden, men skomakarens barn och smens häst eller hur är det …) .

Börjar kännas som våren är på gång, även om det idag mest känts som höstväder. På fredag är det ny månad igen! Dagarna har blivit så otroligt mycket längre under februari månad vilket gör jättemycket.

Bokrean har börjat idag, och jag har shoppat lite på nätet till mig själv och till William. Martin läser ju inget, så det är inte lönt att titta efter nåt till honom. Även köpt en doppresent till Williams senaste kusin, fast det var inte på bokrean.

Utsikten från mitt fönster på kontoret under gårdagen. Idag var det inte alls lika lockande att strunta i arbetet och istället bara njuta av det fina vädret. Kan ju säga att jag kanske varit lite mer effektiv idag .

image

This entry was posted in jobb, resor, William. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>