Jajamen

Har varit på en strikt no-sugar-kost i några dagar nu och det har väl gått ganska bra. Idag har jag dock varit så sjukt sugen på ”nåt gott” och då framförallt på lchf-glassen som ligger i frysen där nere. Hade väl kanske inte varit det sämsta att äta, men jag vill verkligen vara helt utan socker i åtminstone två-tre veckor innan jag ens äter lchf-glass, så det kändes ganska bra när jag istället för att falla för frestelsen tog några ostinlindade paprikaskivor tillsammans med en näve valnötter. Nöjd!

This entry was posted in LCHF. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>