Mellandagar

Dagarna går så sakteliga, och vi har ett ganska mysigt jullov. Än har vi – ta i trä – varit förskonade från magsjukan som annars härjar i alla byar och gårdar häromkring.

I går kväll och i natt hade vi snöstorm och har fått en hel del snö, som dessutom lagt sig i ordentliga drivor. Vi kom iallafall ut genom ytterdörren vilket var mer än vissa andra gjorde. Var ute och lekte med William i snön i förmiddags och han var väldigt fascinerad av all snön, och särskilt roligt var det när jag kastade mig baklänges i snön med honom i famnen, samt när vi åkte rutschkana från en av snöhögarna.  Blåste dock ganska kallt samtidigt som det fortfarande snöade lite, så vi fortsätter leken imorgon i stället. Mest rädd om hans kinder, som ju är ganska röda och ömtåliga.

image

image

image

Igår var vi till bvc där William fick två sprutor utan att säga ett knyst. Tyckte det mest var roligt att springa runt ni korridorerna och leka med leksakerna. Bvc-sköterskan fick också några såna där härliga kramar så hon helt smälte. Go-ungen!
Därefter passade vi även på att besöka biblioteket och låna lite böcker till William. Blev några traktorböcker samt en djurbok. Han älskar ju sina böcker!

image

Vardagsrummet går framåt. Fönsterkarmarna är nästan klara, ska bara målas. Idag är Martin i stan och köper lister. Så snart så!

Blir även ett besök på djursjukhuset med magnum idag. Han har fått nån konstig knöl på svanstippen som vi vill kolla upp, samt även passa på att kolla hans öron. Han har ganska mcket gegga i dem, trots att vi gjort ordentligt rent flera gånger med öronrens. Märks att han tycker det är lite besvärligt och att det kliar, och kanske han behöver antibiotika eller nåt.

image

image

This entry was posted in gården, William. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>