Skön hund

image

Ja, lite knasig är han allt, vår lille Trigger, men ingen kan säga annat än att han är världens mysigaste hund. Ligger just nu i mitt knä och myser lite framför teven. Suckar lite nöjt emellanåt och sträcker på sig, annars har han inte rört sig på en och en halv timme. Gofis.

Haft en ganska bra dag, bortsett från den vanliga mensvärken från helvetet som börjar komma. Är väl själva fan rent ut sagt att veta att man inte kommer att vara som en människa på en vecka nu, utan ha ont i rygg och mage och va sur och grinig. Ryggen smällde till i morse, och även om det hållt sig någorlunda i schack under dagen känns det som det kan gå på vilket håll som helst och antingen bli bättre eller bli några sådana dagar då man behöver hjälp för att ens få på strumporna och ta sig ur sängen. Somsaar ju sådana perioder med jämna mellanrum men oftast i samband med mens eller ägglossning. Nåja, färdiggnällt om det. Ville bara tigga lite sympati.

Som sagt, bortsett från det har dagen varit ganska bra. Hunnit en hel del hemsidearbete och släppte bland annat den nya versionen av www.offerdal.se. Inte klar än (vet inte om den nånsin blir det med alla idéer jag har) men kändes iallafall färdig att släppas medan resten av arbetet fortgår. Framförallt ville jag ha in allt innehåll i databasen istället för att ha dem i html filer som tidigare – förenklar framtida arbete och förändringar väsentligt. Plus att det kändes trevligt med en liten ansiktslyftning.

På eftermiddagen fick vi trevligt besök och Trigger fick ett par nya kompisar och blev ordentligt kliad på magen vilket ju aldrig är fel.

This entry was posted in jobb. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>