Vår lille smurf

image

Har haft en lång morgon idag. William var väldigt trött efter dagis igår och somnade redan vid halv sex. Imorse var Martin tvungen att åka på jobb tidigt och därför ringde väckarklockan redan kvart i fem. Även William vaknade då, och var genast klarvaken och full av energi. Så trots att klockan inte är åtta än så har vi redan hunnit med både frukost och en massa bus. Snart ska William få åka till dagis och leka med sina kompisar hela dagen medan jag ska ut på kontoret och hinna med så mycket som möjligt. Igår började det regna igen och vi fick åter total blankis. Det här mindre roliga vädret ska tydligen fortsätta ett tag till, så det gäller nog att få tag på lite sand så vi kan göra gårdsplanen mindre livsfarlig. Även om det inte är långt till jobb så kan det räcka för att bryta både ben och annat, men mest rädd är jag ändå för att bära på William, även om det bara är till bilen. Vill inte trilla med honom! Imorgon är första värmedagen av tre, och det kommer att bli fullt upp för Martin. Får ju hoppas det kommer lite folk, men det har redan varit en del som frågat lite om det så det finns ju intresse. Har varit annons i annonsbladet samt i ÖP o LT (kommer även idag o imorgon) så informationen ska ju ha gått ut iallafall.

This entry was posted in jobb, William. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>