Stadsresa

image

Så här glad och fascinerad blir man när man får se ett tåg för första gången (tror jag iallafall).
Var i stan idag, och det blev en heldag med djungelhuset, shopping och hundpromenad. Dagen tog ut sin rätt och stackars William var bokstavligt talat helt färdig. Däckade nästan med en gång som vi kom hem (efter att ha somnat i bilen och sen blivit helt förstörd när han vaknade av att bilen skulle tömmas) och vi hoppas nu han sover gott hela natten trots att det blev en tidig kväll.
Jobbade lite ikväll,men fick sen så jäkla ont i skulderbladet på mitt vanliga problemställe så då fick det bli mys med Trigger framför teven istället. Snacka om gosig hund, mysigare finns nog inte. Tar emot att köra undan honom för att kliva upp, men känner inte för att sitta här hela natten…även om han nog gärna skulle vilja…
Just det ja, tränade lite med magnum inför helgens utställning. Jag har ju bara ställt honom en gång tidigare (han är ju van vid att Martin gör det) så känns som vi får prata ihop oss lite. Sist gick det visserligen bra, tror han blev big-3a eller så, men skadar ju inte med lite övning.

image

This entry was posted in William. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>