Kvällsmys

image

Husse och magnum är på kurs och William sover gott. Då passar jag och Trigger på att mysa på ett av de sätt han gillar allra bäst. Jag sätter mig på golvet och då kommer han genast och kryper upp i knäet och gosar. Han verkar inte riktigt förstå varför han inte får plats uppe i knäet som när han var 8 veckor men trivs nästan lika bra med att ligga mellan knäna. Svider i hjärtat när man tänker på att en av dem snart kommer att vara borta men samtidigt vet vi att lyckas vi bara pricka rätt så kommer den nya ägaren att få en riktig guldklimp och en vän för livet. Får hålla fast vid det.

This entry was posted in William. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>