Omplacering

image

Känns fruktansvärt vemodigt, men vi har nu tagit beslutet att omplacera en av hundarna. Vi kan helt enkelt inte lita på att de inte plötsligt börjar slåss och vi vågar inte ta risken att William kommer emellan. De är allra bästa vänner för det mesta (särskilt nu efter Triggers kemiska kastrering) men sen plötsligt blir de ovänner. Och som sagt, men ett litet barn i huset känns det allt annat än ok. Så jäkla trist för de är ju helt underbara hundar båda två, särskilt när de är på skilda håll. De brukar ju även gå bra med andra hundar, det är ju Trigger som kan muppa sig lite men det tror jag försvinner ganska snabbt med lite mer social träning än vad han tyvärr fått den senaste tiden. Bor ju inte så många hundar i Oxböle… Vem av dem som får flytta vet vi ännu inte utan det beror på vem av dem vi först hittar ett lämpligt hem till. Vi har ganska stora krav på att det ska vara ett hundvant och aktivt hem. Sen är ju hundarna ganska olika så det beror på vilka som hör av sig. Magnum ska ju helst ställas ut, medan trigger inte är fullt lika snygg men däremot otroligt rolig att arbeta med och kan nog gå hur långt som helst om man vill syssla med tex apportering, viltspår eller lydnad. Har iallafall börjat lägga ut krokar här och där och kontaktat labradorklubben för att få in en annons på deras hemsida, så får vi se vad som händer. Vi vill först ha nån form av foderavtal innan försäljning så att vi ser att det fungerar för alla parter. Men det är ju med sorg i hjärtat, oavsett vem av dem det blir, det ska erkännas!

This entry was posted in William. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>