Helgen

image

Så var det söndag igen. Helgen har varit lugn – ingen jakt för min del då vi beslutade oss för att prioritera tillbyggnaden ett tag nu för att förhoppningsvis hinna klart där innan jul. Martins servicerunda gick bra vilket innebar att han kom hem redan fredag kväll och alltså har kunnat hålla på med nya vardagsrummet både lördag och söndag. Mycket tid har gått åt till att städa ut alla verktyg och överblivet material, men han har även hunnit bygga in ventilationsrören mm. Nu ska det spacklas och slipas. Ser verkligen fram emot det färdiga resultatet!

image

Vi har fått lite snö, och William är väldigt nöjd när han får vara ute och utforska och leka. Har varit ute ganska mycket i helgen, och hundarna har turats om att få vara med och må gott. Passade även på att kasta lite dummies till dem medan William var sysselsatt med sina upptäckter och det gick riktigt bra. Märkte dock att Trigger var stel i ett bakben och haltade nu i eftermiddags så tror han lyckats sträcka sig lite. Är nog inte värre än att det går över med lite vila. William är fortfarande snorig och hostig, vilket han har varit bra länge nu. Var ner till läkaren i fredags så han fick lyssna på honom och allt lät bra, så det är nog lugnt. Är ju inte oväntat med en massa virus nu när han går på dagis men just när det hållt på så länge så vill man ju ha koll så det inte går över i lunginflammation eller nåt annat. Till veckan ska Martin på ytterligare en servicerunda så då blir vi själva igen ett par dagar. Funderade ett tag på att hakan på, men det känns som att det denna gången mest blir bilåkning och det känns ju inget vidare för Williams del. Då avstår vi nog hellre och ser om det blir fler tillfällen framöver som typ i somras när vi fick några riktigt härliga dagar i Rättvik. Är det nån som försökt nå mig på mobilen på sistone utan att lyckas så kan jag meddela att Telia nog gått på semester. Får mer som regel än undantag upp meddelandet ”endast nödsamtal”. Brukar hända till och från men nu har det varit mest hela tiden. Är det bara hos mig det är så?? Martin har det också så ibland men nu tror jag att jag haft det bra mycket oftare än han. Nu ska jag kolla knäckebröden i ugnen och sen vet jag en liten kille som behöver bada! Ha en trevlig söndagskväll!

This entry was posted in gården, William. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>