Stora killen

image

Försöker verkligen ta vara på varje dag tillsammans med Lilleman. Slås ständigt av hur fort tiden går och innan man vet ordet av är småbarnstiden förbi och han kommer in i en ny period då han kanske inte alls vill ha med mamma att göra på samma sätt. Tror att varje fas i uppväxten har sin tjusning och det ena behöver inte vara bättre än det andra. Men just nu är det tiden med en massa gosiga kramar och slemmiga och snoriga pussar blandat med en massa myror i brallan och klåfingrighet och det är verkligen helt underbart. William är verkligen glad för det mesta och sprider sådan glädje så man blir helt sprängfylld av kärlek. Redan nu när William har börjat på dagis så märker vi att han har blivit större och är och leker på ett annat sätt. Han är så nyfiken och snabb på att apa efter allt och alla. Dagisfröknarna tror redan att han kommer att bli en liten clown och ibland är det verkligen svårt att hålla sig för skratt trots att man vet att man borde. Är hemma själva ikväll. Martin och magnum är på servicerunda igen och befinner sig just nu på ett hotell i Sundsvall. Tog rätt på lite älgkött i eftermiddags och lyckades skära mig i fingret. Inte så illa att jag borde gnälla om det kanske, men det tänkte jag göra iallafall, bara för att. Svider ju! Annars har det mest varit bus när William varit hemma och vaken och jobb när han sovit, och så lite bonde söker fru och ett glas vin nu i kväll. Men snart blir det sängen, ligger lite back med sömnen. Och jag tänker minsann bre ut mig riktigt ordentligt – ska väl finnas någon bonus med att vara gräsänka tycker jag!

This entry was posted in diverse funderingar, jobb, William. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>