Reklam

Det är ju faktiskt lite folk inne här och läser, så jag tänkte passa på att göra reklam för ett nystartat företag som drivs av min bror. Han har köpt upp en del konkurslager och säljer sedan dessa varor hemifrån, till ett lägre pris. Varorna varierar förstås beroende på vad han råkat få köpa in just då, men han har allt möjligt i form av barn-, dam- och herrkläder, klockor, väskor och mycket mer. Har själv köpt en del (pyjamasar, fleecejacka, mössa, vantar, mm) och är otroligt nöjd. Just nu råkar jag veta att han fått in fantastiskt fina barnkläder, av exklusiva märken. Än är han inte klar med genomgången och prissättningen men det kommer inom kort, så vill ni passa på att göra lite fynd så ska ni hålla ögonen öppna! Företaget finns ännu främst på Facebook, sök på ”skarps outlet” och på tradera (gör en avancerad sökning efter säljare skarpsoutlet). Han har öppet någon eller några gånger i veckan, i Sibbhult, och öppettiderna brukar han skriva på Facebook. Där finns även bilder på en del av alla produkter han har.

This entry was posted in reklam. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>