Blöt dag

image

Tänkte testa ett nytt sätt att lägga upp en enstaka bild på bloggen, för att se hur det fungerar – förhoppningsvis bättre…! Har varit ute och lekt med William i regnet och vattenpölarna – finns inget dåligt väder… Men kläderna får vara hur bra som helst, svårt att hålla tätt när man bokstavligt badar i pölarna. Nu var William väldigt trött, hungrig och blöt och har somnat i min famn efter ett ombyte och en flaska välling. Go-ungen min! Passade på att fota en hel del där ute och tror jag fick lite fina bilder med den ”riktiga” kameran. Får se när jag fört över dem till datorn, då hamnar kanske ett par av dem här också, när det nu kan tänkas bli. Nu ska vi ta igen lite förlorad sömn och mysa en stund här i soffan – man får passa på när tillfälle ges :-)

This entry was posted in William. Bookmark the permalink.

One Response to Blöt dag

  1. Anne-Lisbeth says:

    Kanske en blivande brandman :)
    Han verkar gilla slangar och vatten.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>