11 månader!

Man brukar ju påpeka hur snabbt tiden går, och det märks ju för vår del särskilt tydligt nu när vi har William. Idag är han exakt 11 månader och hans 1årsdag närmar sig med stormsteg! Känns fortfarande helt otroligt att han överhuvudtaget finns i våra liv och det är verkligen som att ha vunnit allra högsta vinsten i livets lotteri. Tänk så det kan bli, efter så många år av längtan!

Har haft lite problem med appen jag tänkt använda för att uppdatera bloggen via mobilen. Först kunde jag inte lägga upp nåt mediaobjekt överhuvudtaget, sen testade jag med att ändra lite på rättigheterna och då plötsligt gick det, men bara ibland. Har ju förstått genom ett forum jag hittade att det är ett vanligt problem, men har tyvärr inte hittat nån lösning som verkar fungera. Fortsätter väl ett tag och ser hur det går, annars får det bli uppdatering via webbsida, då dock lite mer sällan och ev lite färre bilder. Lite trist eftersom tanken var att det ska bli lite lättare att dela med oss av just detta.

Försöker iallafall lägga upp en bild från i morse – ni märker väl om det lyckas eller ej… Försöker fota William på hans ”månadsdagar” och här är alltså en av 11månadersbilderna. Tänkte ta fler senare idag, när han är klädd och ljuset förhoppningsvis är lite bättre. Just nu är det väldigt grått och trist. Regnar ute och känns riktigt höstigt (till skillnad från Skåne där det tydligen är värsta rekordvärmen…men vem vill vara varm o klibbig…?)

Här hemma är det full fart, liksom för det mesta. William står och går lite längs med möblerna, och ska undersöka precis allt. Han är väldigt snabb när han kryper också, så man har verkligen inte honom där man sätter honom. Lär inte dröja särskilt länge tills han springer!
Vi har en grävmaskin stående här på gården, och till helgen ska det grävas för avlopp, vatten och kulvert till kontoret. Samma helg är jag och William på holidayclub med lektjejerna från festen.
Om bara ett par veckor drar älgjakten igår, vilket innebär långa dagar i skogen för mig och lite pappaledighet för Martin. Dessutom har vi en massa mer ved som behöver fällas, tas hem och klyvas. Och just det ja, man ska ju jobba lite också. Sysslolösa är vi inte :-)

Har fått massor med kläder de senaste dagarna, från lite olika håll (tusen tack!). Röjde i Williams garderob igår och rensade ut allt som är för smått. Han växer ju så det knakar! Har redan stl 86 i de flesta plagg. I vissa fall fungerar det med stl 80, beroende på hur de är i storleken, men ibland har han även 92! Han är vädligt stor och grov i överkroppen så framförallt kan inte tröjorna vara för tajta. På bilden (om den nu syns…) har han på en fin morgonrock som han fick av Erik.
Ha en bra dag!

image

Försöker även lägga upp en bild på mig och William som vi har tagit själva, på en luftmadrass i Boden

image

Alltså…bara som ett tillägg…j-a app! Först visades ingen bild, sen den ena, sen ingen… Gör ett sista försök nu så får det bli som det blir.

This entry was posted in gården, William. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>